HR-chef till Trelleborg Sealing Solutions Kalmar AB

Plats
Kalmar (Kommun) (SE)
Annonserat
den 23 maj 2018
Stängs
den 12 juni 2018
Kontakta
Jonas Österbo
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

HR-chef

Arbetsgivare Trelleborg Sealing Solutions Kalmar AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område HR/ Organisation
Ort Kalmar
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2018-06-12

Trelleborg Sealing Solutions Kalmar AB är världsledande inom produktion och utveckling av ljud och vibrationsdämpande lösningar till framför allt bilindustrin. Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt – och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver. Läs gärna mer om oss på www.rubore.com och www.trelleborg.com

Vill du göra skillnad och tillsammans med oss driva utvecklingen av vår HR-verksamhet?

Trelleborg Sealing Solutions Kalmar söker en

HR-chef
Vill du arbeta modernt och proaktivt i en roll som HR-chef? Hos oss får du möjlighet att arbeta med personalfrågor i ett företag vilket värderar kvalitet och långsiktighet. Om du vill arbeta både operativt och strategiskt i en bred HR-roll är detta en tjänst för dig!

VÄLKOMMEN TILL ETT DYNAMISKT FÖRETAG
Vi erbjuder ett arbete med utmanande och spännande uppgifter. Trelleborg Sealing Solutions ingår i en global koncern och kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter över tiden.

Vi är stolta över vårt företag och över det vi gör. Trelleborg Sealing Solutions är världsledande inom sitt område och har goda tillväxt­möjligheter. Vi exporterar våra produkter till 100 %.

Trots att vi verkar i ett internationellt sammanhang är stämningen vid företaget familjär. Vi är raka och öppna mot varandra, måna om att samarbeta men också att var och en tar initiativ och ansvar. Kundfokus, kvalitet och leveransprecision är A och O för oss.

ROLL OCH UPPGIFTER
Vår HR-funktion ska underlätta för våra chefer att ta eget ansvar och nyttja det mandat de har i sina roller att driva sitt uppdrag. Du har tillsammans med din kollega en balansgång att gå mellan att ge handfast operativt stöd och ett mer coachande, underlättande stöd.

Du kommer arbeta självständigt i din roll men du samarbetar även med företagets medarbetare och ledning. Som HR-chef ansvarar du för företagets personalstrategi i sin helhet. Du kommer utföra uppgifter inom områden som bland annat rekrytering, employee search, personalutveckling och planering, systematiskt arbetsmiljöarbete, utbildning, certifiering av arbetsmiljö, chefsstöd och MBL-förhandlingar. I uppdraget ingår även att arbeta med vissa uppgifter inom löneadministration och lönekartläggning. Du som HR-Chef ansvarar för att företaget arbetar enligt uppsatta riktlinjer med företagshälsovård och kontakt med fackliga parter och laguppfyllelse (AFS), kollektivavtal och GDPR. Du representerar oss även externt och i Trelleborgs, HR Sveriges interna nätverk.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förmåga att kunna utveckla effektiva nätverk och relationer både externt och internt i organisationen. Du ska kunna anpassa dig till olika människor och vara förtroendeingivande även i svåra situationer. Du har en god kommunikativ förmåga och du kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt. Du skiljer tydligt på fakta och egna åsikter.

Du är strukturerad och planerar ditt arbete på ett realistiskt sätt. Du tar ansvar och driver dina processer från början till slut. Vidare har du förmåga att förutse problem och att skapa alternativa planer om det inte blev som det var tänkt. Du är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer och hanterar oväntade situationer med ett bevarat lugn och fokus. Vidare bör du vara öppen för att lära av andra och kunna be om hjälp när du själv känner dig osäker.

Din utbildningsbakgrund bygger på en akademisk utbildning inom HR/ beteendevetenskap. Du har ett par års erfarenhet av HR-arbete på strategisk och operativ nivå. Då vårt koncernspråk är engelska måste du känna dig trygg med engelska både i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet av ledningsgruppsarbete och chefserfarenhet inom HR.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via knappen "Ansök" nedan. 

Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!