Marknadskoordinator till The Bishops Arms Huvudkontor

Rekryterare
The Bishop Arms
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 31 maj 2018
Stängs
den 30 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

bishoparms.pngMarknadskoordinator The Bishops Arms Huvudkontor

ÄR DU BISHOPS ARMS NYA PROJEKTLEDANDE MARKNADSKOORDINATOR?

The Bishops Arms är Sveriges ledande pubkedja med 40 The Bishops Arms pubar och 5 Hotel Bishops Arms. Verksamheterna sträcker sig från Kiruna i norr till Malmö i söder och varje pub har sin egna karaktär anpassad till den lokala marknaden och de lokala gästernas önskemål. The Bishops Arms ingår i samma koncern som Elite Hotels of Sweden, Sveriges största privatägda hotellverksamhet. 

Som en del i att vi växer och utvecklas söker vi nu en driven Marknadskoordinator som är duktig på få saker att hända och som har ett sinne för grafisk formgivning. 

Tjänsten: 
Det är en roll där den ena dagen inte är den andra lik. Några av de uppgifter som du kommer att ansvara för är:  
• Att utveckla marknadsföringsmaterial och texter för både centrala och lokala aktiviteter och kampanjer.
• Driva The Bishops Arms medlemsklubb genom att utforma nyhetsbrev och medlemsutskick, administrera medlemsvillkor och register, identifiera partners och hitta nya samarbeten. Till din hjälp här har du kollegorna som driver Elite Hotels lojalitetsprogram. 
• Löpande uppdatera och utveckla vår digitala- och sociala medienärvaro (t ex egna hemsidan, review-siter och Facebook).
• Vara kontaktperson gentemot våra externa kommunikationspartner.
• Projektleda och administrera Bishops Arms ’Stora Sverige Quiz:et’ som är ett nationellt event som engagerar alla våra enheter.

Din profil:
Du blir en viktig del i vårt centrala team och vi lägger därför stor vikt vid att du som person passar hos oss. Du måste vara vara socialt kompetent, lyhörd, driven samt kunna arbeta effektivt och strukturerat. Du ska helt enkelt trivas med att vara en spindel i nätet och ha många bollar i luften.
Du har en stark känsla för grafisk produktion kombinerat med ett sinne för ordning och reda. Du är bekväm med att upprätthålla vår grafiska profil och utöver Office-paketet så hanterar du Adobe CS-paketet (primärt Illustrator, Photoshop, In Design och Acrobat Professional). Du utrycker dig väl i både tal och skrift på svenska.  Det är bra om du också har erfarenhet av att underhålla webbplatser. 

Du blir en viktig del i The Bishops Arms nationella team där du arbetar nära våra pubchefer, kollegorna på Elite Hotels marknadsavdelning och affärsområdeschefen. 
Placeringen är i Vasastan på vårt huvudkontor och du rapporterar till Affärsområdeschefen för The Bishops Arms.

Är du vår nya talangfulla marknadskoordinator?
Sänd din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
Besök www.bishopsarms.com för mer information om oss eller via vår Facebook och Instagram. 
Önskvärd bakgrund
3-5 års relevant arbetslivserfarenhet 

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare anställning 
Heltid
Lön/förmåner: Fast lön enligt överenskommelse
Arbetsplats: Stockholm
Resor kan förekomma
Tillträde enligt överenskommelse

Liknande jobb

Liknande jobb