Vi söker nu två Affärsutvecklare till If!

Rekryterare
IF
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 1 juni 2018
Stängs
den 1 juli 2018
Ref:
7461
Kontakta
Katarina Bjernefalk
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu två Affärsutvecklare till If!

Mer om tjänsten
Som Affärsutvecklare kommer du tillhöra enheten Affärsutveckling och arbeta mot de olika teamen som tillhandahåller affären för de olika bilvarumärkena dels i Sverige. I din roll arbetar du likt en Business Analyst och dina arbetsuppgifter kommer att vara att förstärka och komplettera befintliga resurser i affärsutvecklingsgruppen, både genom att leda projekt men också genom att själv identifiera och driva affärsutvecklande initiativ. Det krävs att du är självgående och proaktiv i ditt sätt att arbeta, både inom gruppen och tillsammans med andra resurser runt om på If. 

De projekt som du engageras i är ofta komplexa och förutsätter en förmåga att se helheten, samband och 'de stora penseldragen' samtidigt som du som Affärsutvecklare både måste kunna och tycka om att förstå och bryta ner uppgifter, siffror och data i detaljnivå.

Affärsutvecklingsgruppen fokuserar på att driva och leda strategiska och operativa projekt där både resurser och stakeholders ofta kommer från enheter utanför IMF. Nyckeln till framgång är samarbete och en logik i att tillsammans är vi bättre, inte minst då uppdragen förutsätter en möjlighet till att bolla idéer, diskutera och analysera olika uppslag samt utrymme och mandat för att prova och våga testa.

Vem är du?
Det är en självklarhet för dig att förstå kopplingen till IT och erforderlig IT-utveckling. I din roll ligger därför att identifiera detta behov men också på ett affärsmässigt sätt prioritera den IT-utveckling som vi anser oss behöva. Du behöver därför förstå hur ett väl fungerande samarbete med IT fungerar men du behöver också kunna formulera och driva verksamhetens krav och önskemål mot just IT. I din roll kommer det ofta vara du som ansvarar för att alla dimensioner i projektet tas i beaktning, att alla involverade jobbar mot samma mål och inte minst att alla förstår vad och varför det vi gör är viktigt.

Din bakgrund:

  • Erfarenhet av rollen som Business Analyst och inom området Affärsutveckling
  • Akademisk examen inom ekonomi/ingenjör eller motsvarande 
  • Strukturerad och resultatorienterat i ditt sätt att arbeta
  • Har konkret och dokumenterad erfarenhet från framgångsrik projektledning
  • Förstår IT-utvecklingsterminologi och process 
  • Du har god förståelse för strategisk planering och förändringsarbete 
  • Erfarenhet av att angripa problem från många olika infallsvinklar och med olika arbetsmetodiker och angreppssätt.

Låter det intressant?
Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med MaxKompetens, vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringsansvarig Katarina Bjernefalk på 070 512 49 15.

Mer om If Märkesförsäkring
If Märkesförsäkring (IMF Car Partners) är en enhet inom Privat Sverige Sales & Service som har försäljningsavtal med 17 st. generalagenter/finansbolag inom bilbranschen. Försäkringsportföljen uppgår till ca 440 000 bilar och Vagnskadegarantiportföljen till ca 600 000 bilar, årlig GWP uppgår till ca 3,5 miljarder. Affärsidén IMF drivs av är att vara Sveriges bästa partner till bilbranschen och dess kunder. Vi står inför en mycket spännande resa som handlar både om att förvalta och vidareutveckla den starka marknadsposition inom bilbranschen som råder idag.

Att arbeta på IF inom IMF organisationen innebär många kontaktytor, där organisationen omfattar Key Account Managers, Affärsutveckling och Återförsäljarutveckling. För att nå framgång arbetar vi på IMF mycket nära tillsammans med Produkt & Pris, CPA, IT, Kundcenter, CRM, Internet, Cost Control Motor, Juridik samt Skadeorganisationen.