VD/Ledningsassistent till Moderna Försäkringar i Stockholm

Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 11 juni 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Kontakta
Ellinor Boman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

VD/Ledningsassistent sökes till Stockholm

Moderna Försäkringar är en del av Tryg, en av Nordens största försäkringskoncerner, som försäkrar över 2,7 miljoner privatpersoner och mer än 140 000 företag. I Moderna Försäkringar ingår även varumärkena Atlantica samt Bilsport & MC.

Du kommer att avlasta vår ledningsgrupp med dokumentation, sammanställning av rapporter och presentationer, skriva protokoll samt göra sammanfattningar. Det ingår ansvar för bokningar och beställningar, fakturahantering och intern posthantering.

Du ska hjälpa till att organisera vår VDs vardag med bl.a. reseplanering, kalenderstyrning, hantering av telefon, e-post och korrespondens, samt delta i planering av gemensamma aktiviteter och evenemang. Du kommer även stötta övriga ledningsgruppen med bokning av resor, administrativt HR-arbete etc.   

Du kommer också ha kontakt med olika delar av verksamheten både i Sverige samt Norden, samt ha nära kontakt med övriga assistenter inom Tryg i Norden. Vi pratar ”skandinaviska” mellan kontoren i Sverige, Norge och Danmark, så du bör känna dig bekväm i detta.

Tjänsten innefattar såväl en stödjande som en kontrollerande funktion, vilket ställer stora krav på din kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet.

De varierande arbetsuppgifterna förutsätter att du tar egna initiativ samt trivs med att arbeta självständigt. För att passa för den här tjänsten är det viktigt att du gillar ett högt tempo, kan leverera med kvalitet och har förmågan att komma med förslag på lösningar.

Tjänsten är heltid med placering i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse men så snart som möjligt.

Din bakgrund:

För att lyckas i rollen tror vi att Du

  • har en stark integritet kombinerad med smidighet
  • är flexibel
  • har ett starkt eget driv
  • är prestigelös
  • är organisatorisk och administrativ
  • kan jobba på detaljnivå
  • har mycket goda kunskaper i Excel, PowerPoint samt övriga Officepaketet.
  • mycket goda kunskaper i att formulera dig i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom service och administration. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Moderna Försäkringar har en stark företagskultur som bygger på förtroende mellan chefer och medarbetare. För att du att trivas i tjänsten och på Moderna Försäkringar ska du tycka om att arbeta i en agil miljö med rak och tydlig kommunikation och snabba beslutsvägar.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 31 augusti 2018. Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-chef Ellinor Boman på tel. 0709- 925102
Fackligt ombud är Elias Bakk, tel. 0707-306854

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

Liknande jobb

Liknande jobb