Fastighetsansvarig till AB Ronneby Industrifastigheter, ABRI

Plats
Ronneby (Kommun), Blekinge
Annonserat
den 6 juli 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Kontakta
Marie Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Fastighetsansvarig

Arbetsgivare ABRI (AB Ronneby Industrifastigheter)
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Bygg/ Anläggning
Ort Ronneby
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2018-08-31

AB Ronneby Industrifastigheter, ABRI, är ett modernt och stabilt kommunalt fastighetsbolag. ABRI äger, förvaltar och hyr ut fastigheter och lokaler i Ronneby kommun och har ett fastighetsbestånd på ca 175 000 kvm. Bolaget förvaltar 23 fastigheter som är fördelade i tolv företagsbyar. Bolaget bedriver fastighetsförvaltning med i huvudsak inriktning på näringsfastigheter bestående av industri-, kontors- och handelslokaler samt hotell, Ronneby Brunn. En självklarhet för oss är service dygnet runt och en hög flexibilitet när det gäller lokalanpassningar. Vi arbetar även med företagsetableringar och aktiviteter som främjar näringslivets utveckling i Ronneby.

Vi söker en erfaren, teknisk och strukturerad fastighetsansvarig till ABRI. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med omgående tillträde.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en liten organisation med korta och snabba beslutsvägar. Som fastighetsansvarig företräder du ABRI både som fastighetsägare och hyresvärd, du kommer upphandla och leda byggentreprenader samt skapa långsiktiga relationer med såväl leverantörer som kunder. Framtagande och upprättande av underhållsplaner samt administrera hela fastighetsinnehavet i vårt affärssystem ingår i tjänsten.

I arbetsuppgifterna ingår bl a:

  • Byggprojektledning
  • Ansvara för reparations- och underhållsarbeten
  • Ansvara för om-, ny- och tillbyggnationer
  • Systemansvar för fastighetssystemet Incit Xpand
  • Konsult- och entreprenadupphandlingar enligt LOU
  • Samordning av myndighetskrav avseende fastighetsförvaltning
  • Medverka vid framtagandet av underlag för budget och investeringar
  • Beredskap

Kvalifikationer
Vi söker dig som har byggteknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning mot förvaltning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet från interna utbildningar. Du har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har förmågan att hantera många kontakter och samtidigt hålla avtalade tider och kvalitet. Du skall kunna leda projekt självständigt samt ha god förståelse för budget- och prognosarbete. Den vi söker är trygg i mötet med bolagets alla intressenter och du gillar att göra affärer och leverera en hög servicenivå. B-körkort och obehindrad svenska i tal och skrift krävs för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av LOU, jobbat mot myndighetskrav och behärskar engelska i tal och skrift.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen, 

Ansvarig rekryterare är Marie Johansson och nås på marie.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!