Team Leader för regionansvariga till If Märkesförsäkring

Rekryterare
IF
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Kontakta
Katarina Bjernefalk
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

If Märkesförsäkring (IMF) är en enhet inom Privatmarknad Sverige med ansvar för Ifs märkes- och samarbetsavtal i den svenska bilmarknaden. If är marknadsledande inom området för märkesförsäkring och denna enhet har cirka en halv miljon kunder.

Affärsidén vi drivs av inom IMF är att vara Sveriges bästa partner till bilbranschen och dess kunder. Vi står inför en mycket spännande resa som handlar både om att förvalta och att vidareutveckla vår starka marknadsposition inom bilbranschen. IMF organisationen har en specialiserad organisation omfattande KAM, affärsutveckling, återförsäljarsupport och försäljning. Internt sker ett nära samarbete med Digitala försäljning, CRM och marknad samt ytterligare en annan vital del är vår Eftermarknad & Inköp som ansvarar för relationen till verkstäder hos våra bilpartners.

Mer om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och leda våra regionansvariga och vår fortsatta utveckling av svenska märkesförsäkringsaffären, för rätt person kan det vara nästa steg i karriären. Vi lägger stor vikt vid ledarskap och din förmåga att entusiasmera och utveckla dina medarbetare då enheten måste vara snabb på omställningar för att klara morgondagens förväntningar.

Du blir en del av ett Core Team som arbetar självständigt och dedikerat till affären oavsett om det är befintligt avtal eller nya affärer. Du rapporterar till affärsansvarig ledare Johan Edström och får vara en del i ett team med bred erfarenhet och spridda kompetensområden.

I ditt team har du i dags läget sex direktrapporterande regionansvariga som sitter utspridda på olika orter i landet. Du och ditt team ansvarar tillsammans för att driva dina märken mot tydliga försäljnings- och tillväxtmål.

Rollen omfattar:
- Att leda och utveckla medarbetare inom den egna enheten, i enlighet med Ifs ledarskapsmodell och kärnvärden
- Utveckling, aktiv uppföljning samt styrning av affärs-, försäljning-och volymresultat
- Aktiv utveckling tillsammans med våra partners av det bästa erbjudandet till våra återförsäljare och slutkunder

Att jobba på if
If erbjuder dig en tjänst med ena foten i en snabbt föränderlig bilbransch och andra foten i Nordens ledande försäkringsbolag. Kulturen på IMF präglas av ett stort engagemang och en vilja att hjälpa våra kollegor och våra partners. Vi sitter tillsammans i ett öppet kontorslandskap och vår storlek ger dig tillgång till både bredd och djup i kompetens bland dina kollegor. Som anställd hos oss har du tillgång till matsal i huset och möjlighet till flexibla träningsmöjligheter i vårt egna gym. Du får stöd med att utvecklas både personligt och yrkesmässigt för att inom något år kunna ta ytterligare steg i karriären hos IMF.

Tjänsten är placerad på Ifs kontor i Bergshamra. Då dina medarbetare sitter utspridda i landet krävs planerat och regelbundet resande i rollen.

Sista ansökningsdag
Vi gör urval och intervjuer löpande, så du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 augusti. I denna rekrytering samarbetar vi med MaxKompetens, vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringsansvarig Katarina Bjernefalk på 070 512 49 15 eller katarina.bjernefalk@maxkompetens.se