VD till Fitness Brands

Rekryterare
Fitness Brands
Plats
Västerås & Oslo
Annonserat
den 11 juli 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Kontakta
Satish Sen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

deVd sökes till nästa steg i vår tillväxtresa!

Ny norsk/svensk gym- och hälsokoncern söker en vd!

Fitness Brands Nordic är ny koncern som bildats av två ägarledda företag som arbetar inom träning och hälsa på den svenska respektive norska marknaden. Båda företagen är etablerade och framgångsrika på sin respektive hemmamarknad. Genom att gå ihop skapas muskler att ta nästa steg i företagets utveckling.

Vi söker en vd som tillsammans med styrelse och operativa ägare leder arbetet med att bygga en långsiktigt hållbar och lönsam tillväxt för gruppen. Tillväxten kommer att vara såväl organiskt som genom förvärv samt på sikt även att etablera sig på nya geografiska marknader. Ett första sådant förvärv har precis genomförts som stärker gruppens position inom B2C och on-line handel.

Vår nya vd ska både kunna driva denna tillväxt som att se och tillvarata de synergier som identifieras på kostnadssidan. En viktig förutsättning är en bevisad god kommunikativ förmåga.

Vi tror att du har erfarenhet från att framgångsrikt byggt tillväxtföretag och att du även har en bra historik som ledare, samt vet vad det innebär att arbeta i ett ägarlett entreprenadföretag.

Mer att läsa om företaget och om tjänsten finns att läsa på vår hemsida www.fitnessbrands.com

Vi ser fram emot din intresseanmälan senast den 31:e augusti 2018 som du skickar till styrelsens ordförande på följande e-postadress; satish@k-scope.se