Systemtekniker till Itsam

Rekryterare
Itsam
Plats
Kisa
Annonserat
den 17 augusti 2018
Stängs
den 23 september 2018
Kontakta
Elin Alm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Systemtekniker

Arbetsgivare KOMMUNALFÖRBUNDET ITSAM
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Data/IT/ Telekom
Ort Kisa
Platser 1

Sista ansökningsdatum 2018-09-09

Brinner du för att skapa kreativa It-lösningar som bidrar till samhällsnytta?

ITSAM söker nu 2 st Systemtekniker
Kommunalförbundet Itsam har till huvudsaklig uppgift att sköta IT-verksamheten i medlemskommunerna Boxholm, Kinda, Vimmerby, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög samt i deras kommunala bolag. Itsams vision grundar sig i att med användaren i fokus leverera ett effektivt, fungerande och säkert It-stöd till kommunerna och på så vis även bidra till utvecklingen och förändringen av samhället. Itsam arbetar även med fiberutbyggnad i de sex medlemskommunerna. Itsam har sitt huvudkontor i Kisa och har 50 medarbetare. Itsam befinner sig nu i en spännande fas av utveckling och nytänk kring arbetssätt och organisation där du får möjligheten att vara med och påverka.

Arbetsbeskrivning
I rollen som systemtekniker kommer du att arbeta i ett team med flera tekniker som tillsammans ansvarar för att drifta servrar, verksamhetssystem och identitetshantering. I rollen ingår även att utveckla tjänster som stöttar verksamheternas processer.

Du kommer vara delaktig i flera införandeprojekt där teknik och verksamhet möts med ambitionen att få bästa effekt av investeringarna. Du ges stora möjligheter att påverka och driva utvecklingen framåt. Din kunskap och erfarenhet kommer till god användning i en organisation som har stora utvecklingsprojekt framöver. 

Vi söker dig som antingen är nyexaminerad från universitet eller högskola och vill utvecklas hos oss eller dig som är senior och vill ta mer ansvar för de större projekten. 

Din profil:

Vi söker dig som har:

  • Systemkännedom kring exempelvis Microsofts plattform (2012 och 2016), SQL databashantering, IIS, System Center med fokus på SCOM, Orchestrator. Powershell, Exchange eller VMware
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift 

Meriterande är:

  • Utbildning på högskole- eller universitetsnivå.
  • Erfarenhet av organiserat arbete med drift av It- miljö

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god problemlösningsförmåga och ser helhetsperspektivet med användaren i fokus för att komma fram till den bästa lösningen. Du kan arbeta självständigt såväl som i team, och för dig är det en självklarhet att dela med dig av din kunskap. Du förhåller dig positivt och agerar konsekvent med bibehållet lugn även i utmanande situationer. Du uppmärksammar och agerar på ouppklarade saker samt arbetar resultatinriktat.

Hos Itsam erbjuds du en teknikfylld arbetsplats med hög fart och god laganda där man tillsammans strävar mot gemensamma mål. Friskvårdsbidrag, aktiviteter och fortbildning är några förmåner du erbjuds, förutom trevliga kollegor.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, urval sker löpande.

Anställningsvillkor:
Heltid tillsvidareanställning, det kan komma att bli aktuellt med provanställning.

Placering i Kisa.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:
Denna rekrytering är ett samarbete med Unik Resurs som tar emot och hanterar ansökningar. Välkommen in med din ansökan genom att registrera dig i CVdatabasen.

Kontakt:
Vid frågor som rör rekryteringsprocessen kontakta Elin Alm, Rekryterings- och HR konsult Unik resurs, 0760-192399 elin.alm@unikresurs.se

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!