Informationssäkerhetsspecialist (CISO) till Ramirent

Rekryterare
Ramirent
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 20 augusti 2018
Stängs
den 23 september 2018
Ref:
7711
Kontakta
Katarina Bjernefalk
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en Informationssäkerhetsspecialist (CISO) till Ramirent! Vi söker dig som vill ta säkerhetstänket till nya nivåer och smitta av ditt engagemang och gedigna kunskap på resten av bolaget!

Mer om tjänsten
Som Informationssäkerhetsspecialist (CISO) på Ramirent kommer du ta ledarskapet för att sätta mål och visioner för att utveckla och stödja säkerhetsinitiativ som stöder Ramirents verksamhetsmål. Du kommer också vara ansvarig för att säkra befintliga IT-system och administration av säkerhetspolicyer, förfaranden och standarder. 

Arbetsuppgifterna kommer variera av nyutveckling och förbättringsåtgärder, för rätt person finns det mycket utrymme för att sätta sin prägel med det helhetsansvaret man får inom säkerhetsfrågor för verksamheten såväl i Sverige som hela bolaget internationellt (Ramirent Group). 

Ramirent står inför en utvecklingsresa i sig för att möta byggbranschens utmaningar som kommer innebära en stor förändring i hur man hyr maskiner, sätter pris och lokal efterfrågan. Det behövs sättas en målbild för HUR man ska möta denna förändring och VILKA behoven kommer att vara, vilket gör stöttningen av säkerheten extra viktig. 

Du kommer att rapportera till CIO. Tjänsten är placerad i Solna, strax norr om Stockholm. 

I tjänsten krävs att du sedan tidigare har:
*Minst 3 års erfarenhet av informationssäkerhet 
*Vana att strukturera, organisera och utveckla verktyg inom IT-säkerhet 
*Vana att planera och utföra säkerhetspolicys och standardsäkerhetsåtgärder 
*Väsentlig kunskap om risker, kontroller och revisionshantering. 
*God förståelse för datorsystemets egenskaper, funktioner och integrationsmöjligheter 
*Erfarenhet av affärsprocessledning, strategisk planering och utveckling. 
*Förståelse av principerna för projektledning. 
*Kunskap om tillämpliga lagar och regler som de avser säkerhet 
*Ledarskapserfarenheter 

Är det du?
Vi söker dig som sticker ut för din höga motivation och målinriktade inställning. Du är lyhörd och uppmärksam på detaljer. Du har en förmåga att presentera idéer i affärsvänligt- och användarvänligt språk som motiverar din omgivning, och i detta fall i en multinationell och geografiskt utspridd organisation. Inom analys, utvärdering och problemlösning är du överlägsen och slår de flesta på fingrarna. Du är en stark förhandlare, som har en känsla för vad som behöver pushas på och vad som kan avvakta, -prioriteringsförmågan. Att hålla presentationer och skriftligt kommunicera med verksamheten om säkerhetsfrågor, - utmaningar som lösningar och idéer, är något du brinner lite extra för.

Välkommen med din ansökan!

Låter det intressant? Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 september. I denna rekrytering samarbetar vi med MaxKompetens, vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringsansvarig Katarina Bjernefalk på 070 512 49 15 eller . 

Ramirent
Ramirent är specialister på att utveckla dynamiska hyreslösningar, som i nära samband med kunder förenklar deras vardagliga verksamhet och affärer. Som ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag i Europa söker Ramirent drivna och initiativrika problemlösare som vill växa med företaget och ta företaget framåt som ett starkt varumärke. 2015 var Ramirentkoncernens omsättning 636 miljoner euro. Koncernen har över 2.700 anställda, 288 kundcenter i 10 länder i Norden, i centrala och östra Europa. Ramirent är noterat på NASDAQ OMX Helsinki Ltd. ramirent.com

Liknande jobb

Liknande jobb