Jurist/förhandlare till Sveriges Arkitekter

Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 7 september 2018
Stängs
den 7 oktober 2018
Kontakta
Ulrik Östling
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sveriges Arkitekter söker en jurist eller förhandlare med arbetsrättslig inriktning   

Låter det spännande att jobba med arbetsrätt, fackliga frågor och förhandlingar för anställda kombinerat med avgränsad rådgivning och tvistelösning för företagare? Då är den här tjänsten något för dig.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i ett team med fem andra jurister. Du kommer bland annat att hantera rådgivning, förhandlingar, avtalsgranskning och tvister. Utöver arbetsrätt är erfarenhet inom associationsrätt, upphovsrätt, entreprenadrätt eller offentlig upphandling meriterande. Rollen innebär också att ge information och hålla utbildningar för såväl företagare som anställda. Du erbjuds en utvecklande och stimulerande roll där du får arbeta självständigt med stor frihet under ansvar.

Du är jurist eller förhandlare med några års erfarenhet av arbetsrättsligt arbete. Vi ser gärna att du är intresserad av företagarfrågor, duktig på att förklara innehållet i regler för icke-jurister och har en hög servicekänsla. Då vi har ett ökat antal medlemmar med utländsk bakgrund räknar vi med att du talar och skriver engelska obehindrat.

Sveriges Arkitekter är alla arkitekters fack- och branschförbund med 13 000 medlemmar. Vi organiserar arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och planeringsarkitekter. Vi ger stöd till våra medlemmar i deras yrkesliv samt bedriver bransch- och opinionsarbete. Sveriges Arkitekter har också nästan 3 000 studentmedlemmar. Sveriges Arkitekter är ett medlemsförbund i Saco.

Vi är en dynamisk arbetsplats som präglas av en öppen och vänlig stämning. Vår värdegrund innebär att vi ska vara öppna, kreativa, respekterande och göra ett meningsfyllt arbete.

Vårt kansli består idag av ett trettiotal medarbetare som ligger på Storgatan i Stockholm. Eftersom vi har fler kvinnliga än manliga anställda välkomnar vi manliga sökande. Vi välkomnar också särskilt utrikesfödda sökande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Ulrik Östling, Förhandlingschef, tfn 08-505 577 00.

Facklig kontaktperson är Rebecka Gordan, 08 50557732.
Din ansökan mailar du senast 2018-10-07 till kansli@arkitekt.se

Liknande jobb

Liknande jobb