Teamleader för Business Intelligence till Ramirent

Rekryterare
Ramirent
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 september 2018
Stängs
den 11 oktober 2018
Ref:
11938
Kontakta
Alexander Gohari
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Dina arbetsuppgifter
Som Teamledare för BI lead kommer du leda ett team på 5 personer. Du kommer att navigera gruppen genom att sätta upp strukturer och processer som ska verkställas. Genom att operera aktivt i vad som ska prioriteras och hur det ska genomföras, är du även duktig på att kommunicera i ditt sätt att leda och koordinera aktiviteter.

I rollen som teamledare är det viktigt att hålla en aktiv dialog med verksamheten för att kommunicera och förklara vad man gör. Genom att koordinera sprintarna ser du till att personalen får saker och ting gjort, men framförallt ser du till att det görs på rätt sätt. Fokus kommer ligga på att få saker och ting på plats, få till strukturer, processer och leverera värde. Du kommer ha en nära dialog med nyckelpersoner i verksamheten, personal ute på kundcenter och jobba nära där saker och ting sker. Du kommer att fortsätta BI leads strategiska utvecklingsarbete, redovisa, utvärdera och skapa verktyg för flexibla analyser. För att på så sätt effektivare styra, leda och följa upp verksamheten.

Din profil
Du har skinn på näsan och är tekniskt insatt. Det är ett krav att du är duktig på datorer och van med att jobba med olika system. Därav har du en förståelse för vad utvecklarna gör om dom har frågor och funderingar. Du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med SQL och du är van vid att jobba med Microsoftprodukter. Du vill vara delaktig i resan att bygga vidare det digitala spåret på företaget. För rätt profil finns det utvecklingsmöjligheter då det digitala spåret ska växa. För att lyckas i rollen så förstår du innebörden med att vara noggrann och kommunikativ. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterare alt. 070-8613248.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner

Liknande jobb

Liknande jobb