Lärandeutvecklare till Övertorneå kommun

Plats
Övertorneå (Kommun), Norrbotten (SE)
Annonserat
den 12 september 2018
Stängs
den 26 september 2018
Kontakta
Lena Hannu
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Isovaara-Norrsken.gif

Lärandeutvecklare

Ansök senast 26 september

Välkommen till Övertorneå kommun och Barn och utbildning. Vi har av Lärarförbundet och Lärarnas riksförbund utsetts till en av Sveriges bästa skolkommuner.

Barn- och utbildningsförvaltningen har cirka 160 medarbetare totalt och består av förskola, förskoleklass, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. I kommunen finns också en friskola.  Inom barn- och utbildningsverksamheten ingår biblioteks- och kulturpedagogisk verksamhet, familjecentral, fritidsgård och minoritetsspråksarbete. Vi bedriver även samarbete med stiftelsen Utbildning Nord samt gränsöverskridande samarbete. Mer information hittar du påwww.overtornea.se

Övertorneå kommun, Barn och utbildningsförvaltningen söker dig som gillar Didaktisk design och vill arbeta som vår Lärandeutvecklare.

Arbetsuppgifter:
Som lärandeutvecklare kommer du att arbeta med elever, lärare, rektorer, förskolechef och förvaltning för att öka måluppfyllelsen i barns lärande och utveckling. Du leder arbetet för en pedagogisk och didaktisk utveckling av undervisningen i kommunen. Elevinflytande är för dig ett starkt ledord och du samarbetar med olika professioner där ibland Barn- och elevhälsa. Du vilar ditt arbete på teorier om lärandet. Du leder det systematiska kvalitetsarbetet i syfte att skapa ett värde för de vi är till för. Du arbetar nära förvaltningschefen och är ofta ute i verksamheternaDu ingår i ledningsgruppen för Barn och utbildning.

Kvalifikationer:
Du har en pedagogisk högskole- eller universitetsutbildning och det är meriterande om du har högre studier i pedagogik och didaktik. IT kunskaper är ett krav. Din samarbetsförmåga är mycket hög och du har en förmåga att vägleda och inspirera människor till ett gemensamt arbete för individuell och gemensam lärandeutveckling. Det är meriterande om du talar finska eller meänkieli.

Omfattning:
Tillsvidareanställning 100 procent. Tillträde efter överenskommelse.

Övrigt:
Vi har tobaksfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar:
Lämnas av Lena Hannu förvaltningschef 070-628 0383

Fackliga företrädare:
Henry Barsk telefon: 070-693 7271, Lärarnas Riksförbund
Minna Viitala, telefon: 070-351 75 50, Lärarförbundet

Välkommen med Din ansökan, ange löneanspråk, till Övertorneå kommun, skolkontoret, 957 85 Övertorneå senast 26 september 2018 eller via e-post tarja.lakkapaa@overtornea.se

När du skickar in din ansökan kommer du att få en bekräftelse på att din ansökan har kommit in. Får du ingen bekräftelse, hör av dig till oss via Övertorneå kommuns växel, telefon: 0927-720 00