Sälj- och Applikationsansvarig Livsmedel

Rekryterare
AGA
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2018
Stängs
den 16 november 2018
Ref:
897811
Kontakta
Erik Wallin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

AGA Gas AB stärker nu sin säljorganisation och söker en sälj- och applikationansvarig till affärsområde Food

Din nya roll
Som lokalt säljansvarig för Livsmedelskunder inom segmentet Food kommer du ha kund-, avtals- och besökssansvar för kunder inom livsmedelsindustrin i norra Mälardalen. Kundansvar blir primärt norra Stockholm, Uppland, Gästrikland/Dalarna samt besöksansvar på befintliga Food-kunder i norra Sverige. Rollen innebär också produktansvar för torr-is samt applikationsansvar för fiskodlingar i Sverige. Du kommer ansvara för kundvård och försäljning av AGAs livsmedelsprodukter, utrustning och installationsprojekt hos både nya och befintliga kunder. Du skapar affärer genom långsiktiga relationer och förtroenden med kunderna samt ett brett applikationskunnande. Du kommer även ansvara för att driva omförhandlingar och offentliga upphandlingar. Rollen innebär ett stort eget ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsarbetet och du kommer att självständigt driva arbetet inom ditt område utifrån tydliga mål och rutiner.

Vem du är
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att driva teknisk försäljning inom livsmedelsbranschen. Teknisk bakgrund med inriktning mot kemi eller fysik är meriterande. Du är en utåtriktad och social person som har en förmåga att skapa goda relationer och samarbeten både internt och externt. Du har ett affärsmässigt tankesätt och drivs av kundmöten och att göra affärer. Du har förståelse och intresse för teknik, och det är starkt meriterande om du kommer från livsmedels- eller dryckesbranschen. Vi ser att du har goda språk- och kommunikationskunskaper i tal och skrift på svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av någon form av CRM-system. För att lyckas i rollen är det en förutsättning att du är självgående i ditt arbete och bekväm med att själv planera, schemalägga och driva ditt arbete framåt.

Vi erbjuder
På AGA ​​får du möjlighet att arbeta med varierande, intressanta och utmanande uppgifter i en stimulerande arbetsmiljö. Du kommer spela en viktig roll för vår utveckling och tillväxt. Vi erbjuder bra anställningsvillkor för våra medarbetare i form av bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning. Vårt varumärke är mycket starkt och utvecklingsmöjligheterna på AGA är många för den som så önskar.

Ditt nya företag
AGA är den ledande leverantören av gaser och gasrelaterad utrustning till den tillverkande industrin i Norden och Baltikum. AGA tillhör koncernen The Linde Group som är ett världsledande gas- och teknikföretag med omkring 58 000 anställda som arbetar i mer än 100 länder världen över. Vår affärsidé är att vara den självklara samarbetspartner genom att skapa möjligheter och kundvärde genom processkunnande samt hög tillgänglighet av industriella gaser. Det som gör oss allra bäst på det vi gör är våra medarbetare, som med stor integritet och stolthet förvandlar utmaningar till möjligheter.

Ansökan
AGA eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. I den här rekryteringen arbetar AGA med Hays. För frågor om rollen och processen kontakta rekryteringskonsult Erik Wallin på 070 450 60 01 / erik.wallin@hays.com Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, så vänta inte med att ansöka via knappen nedan. Vi ser fram emot din ansökan!