Utvecklingsingenjör till TTM

Plats
Kalmar (Kommun) (SE)
Annonserat
den 22 oktober 2018
Stängs
den 19 november 2018
Kontakta
Jonas Österbo
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

TTM Energiprodukter

Vi bedriver en kontinuerlig teknik- och produktutveckling med målsättning att förse marknaden med energibesparande lösningar som uppfyller högt ställda kvalitets- och miljökrav. Genom kompetent teknisk support och nära samarbete med konsulter och projektörer kan vi tillhandahålla kundspecifika applikationer. Vår erfarenhet sträcker sig över 45 år, med tiotusentals shuntgrupper och tusentals avgasare levererade. Vi är specialister på kundanpassningar och sätter stolthet i att uppfattas som lätta att ha att göra med. TTM arbetar över hela Sverige och även med export. Huvudkontoret ligger i Kalmar. Välkommen att läsa mer om oss: www.ttmenergi.se

Vi fortsätter att växa och söker fler talanger. Vill du bidra med teknisk kunskap, utveckla våra produkter och kundkoncept samt vara en starkt bidragande del till en framgångsresa där du direkt ser resultatet av ditt arbete?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för samt har erfarenhet av teknik och som har jobbat med något eller några av områdena produktutveckling, konstruktion, testning eller kvalitet. Har du erfarenhet inom VVS så är det meriterande. Erfarenhetsnivån sträcker sig från några eller flera års erfarenhet inom tillverkande industri eller som konsult. Det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning.  

Vem är du?
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du snabblärd, analytisk och duktig på att dra slutsatser samt noggrann och strukturerad. Du är också en öppen och drivande person som trivs med att arbeta i team. Du bör även kunna arbeta i högt tempo och planera arbetet effektivt för att uppnå våra kunders högt ställda krav på servicenivå och uppsatta ledtider. Du uttrycker dig obehindrat på både engelska och svenska, i så väl tal som skrift.

Vi erbjuder
På TTM strävar vi efter att attrahera medarbetare som vill delta i utvecklingen av företaget och hjälpa våra kunder att skapa effektiva lösningar inom värme- och kylsystem. Lösningar som skapar energieffektiva system och ger snabb installation och driftsättning. TTM har sedan starten 1969 kännetecknats av att vara ett innovativt företag med framtidsorienterat synsätt. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, välkända varumärken och kvalificerad rådgivning till byggherrar, konsulter, installatörer och entreprenörer.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Sista ansökningsdatum är 19/11. 

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.
Vi tar emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång
Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag. Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!