Inköpare till Yaskawa

Plats
Torsås (Kommun), Kalmar
Annonserat
den 22 oktober 2018
Stängs
den 25 november 2018
Kontakta
Jonas Österbo
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Framtiden är automatiserad – och Yaskawa Nordic AB formar framtiden med världsledande robotteknik.

Vi har de bästa produkterna och vi har de mest kompetenta medarbetarna. Vi är alla anställda tack vare vår kompetens och potential. Vi är alla anställda för att prestera. För oss innebär prestation att vi varje dag går till jobbet med engagemang och närvaro. Tilliten till våra produkter och våra kollegor gör att vi kan leverera världsledande automationslösningar.

Är du intresserad av att vara med och påverka framtidens produktion och produktionsteknik då är YASKAWA Nordic AB, mitt emellan Kalmar och Karlskrona, något för dig! Vi är en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, världsledande robottillverkare med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade världen över. Hos oss på YASKAWA Nordic AB jobbar över 150 anställda och vi omsätter närmare en miljard svenska kronor.
Framtiden är automatiserad och därmed behövs rätt kompetens att förse framtiden med rätt automation. Hos Yaskawa Nordic AB finns hela kedjan för att leverera högklassig robotautomation.”

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Din vardag hos oss är omväxlande den handlar mycket om att ge god service till interna och externa kontakter. Kundfokus, effektivitet och förståelse för affären är viktigt för att vi fortsatt ska vara framgångsrika, och här spelar du en viktig roll. Du har varierande arbetsuppgifter och din vardag hos oss blir allt annat än tråkig!

Som inköpare arbetar du med att analysera behov, planera materialförsörjning i tätt samarbeta med Produktions- och Teknikavdelningar. Det är viktigt att du följer våra kunders behov och att du arbetar fokuserat för att leveranserna kommer i tid. Arbetet är periodvis intensivt och kräver att du kan vara flexibel både vad gäller arbetsbelastning och engagemang.

Du är vår viktiga länk till leverantörerna och jobbar med allt från offertförfrågan, mindre förhandlingar, orderläggning samt ordererkännande och genomför affärer i enlighet med kundens inköpsprocesser, riktlinjer och rutiner. I uppdraget ingår att medverka till att vi utvecklar våra leverantörsrelationer och skapar en konkurrenskraftig leverantörsbas.

Kravprofil
Du har en högskoleutbildning inom Inköp, ekonomi, logistik eller motsvarande. Du har erfarenhet från liknande arbete. Den vi söker har genuint intresse för Inköp/Logistik och ska kunna ansvara, driva och genomföra förbättringsarbete inom detta. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt i MS Office. Har du erfarenheter från arbete med materialplaneringssystem är det meriterande.

Vi behöver en lagspelare med driv som trivs med att ha många relationer och kontakter på alla nivåer i organisationen och är positiv till att jobba flexibelt både inom och utanför din formella roll samt bidra till att skapa teamanda. Du är en person med ett övergripande synsätt, som samtidigt har en stark analytisk förmåga, drivkraft och god affärsmässighet. Vi värdesätter också egenskaper som skapar förutsättningar för ett gott samarbete och kommunikation med övriga intressenter i organisationen, för att implementera och realisera våra gemensamma mål, strategier och förväntningar. Eftersom att du är ansvarig för dina egna leverantörer krävs det att du är självgående och ansvarstagande. Du har förmåga att se vilka faktorer som inverkar på planering och störningar i olika processer.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.
Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång
Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!