Partneransvarig, Telge Energi

Rekryterare
Telge Energi
Plats
Södertälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 30 oktober 2018
Stängs
den 29 november 2018
Ref:
51190
Kontakta
Ellen Engström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Då vår "partneransvarig" går vidare till nya utmaningar söker vi nu dig som vill utveckla och vårda våra befintliga samarbeten, implementera nya partners och tänka strategiskt runt området. Syftet med partnerskapet kan vara rent försäljningsdrivande men även varumärkesbyggande - och i de flesta fall en kombination av båda!

Drivs du av affären och en kombination mellan strategiskt och operativt arbete? Har du en bakgrund inom områden som försäljning, affärsutveckling, marknadsföring eller liknande? Brinner du för miljöfrågor och vill göra skillnad i ett syftesdrivet företag? Då kan tjänsten som parneransvarig vara någonting för dig!

Partneransvarig på Telge Energi
Vi erbjuder en kommunikativ roll där du får ta egna initiativ och strukturerat driva ditt arbete framåt. Du rapporterar till chefen för marknads- och kommunikation, och tillhör ett team som ansvarar för Marknadsföring, Digitalt, PR och Kommunikation. Vi jobbar integrerat och nära alla delar i organisationen, med en öppen kultur och härlig stämning.

Några av dina arbetsuppgifter är att:

 • Vårda och utveckla befintliga partnersamarbeten
 • Identifiera, projektleda och implementera nya samarbeten
 • Vara med och utveckla strategier kring partnerskap
 • Projektleda interna projekt som spänner över hela organisationen
 • Sköta administrationen kring vår försäljning på prisjämförelsesajter

Din profil
Vi tror att du är en målmedveten person med starkt driv och intresse för att skapa affärsmöjligheter. Våra partners ska se dig som en öppen, utåtriktad och lyhörd person som de har lätt att få kontakt med. Du har en senior mognad i affärer och kundrelationer, samt väljer ett hållbart affärsperspektiv utifrån kundens bästa. Vi tror att du precis som vi har ett brinnande engagemang för klimat och miljö.

Vidare ser vi att du är en lagspelare med positiv attityd som bidrar till god stämning på jobbet. Eftersom vi ser positivt på utveckling är det bra om du är en person som kommer med idéer, förslag och förbättringar.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värdesätter framförallt engagemang, ambition och ansvar.

Krav

 • Eftergymnasial utbildning. Universitet/högskola eller motsvarande
 • 3-5 års färsk erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling, projektledning eller liknande
 • God kommunikationsförmåga
 • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande

 • Vana av att arbeta mot högt uppsatta chefer eller VD i dina tidigare roller
 • Erfarenhet från syftesdrivna företag eller organisationer med ett stort engagemang

Det här är vi
Telge Energi är ett bolag som drivs av att göra bättre varje dag. Vi säljer enbart ren el från 100 % förnybara källor och driver dessutom flera initiativ utanför vår kärnaffär exempelvis barnens egna klimatpris Childrens Climate Prize (www.ccprize.org).

Vi har enkelt för att tala med varandra och ger feedback för att nå bästa möjliga resultat. Vi trivs väldigt bra ihop och har tid till att skratta med varandra samtidigt som vi fokuserar för affärens bästa. Det långsiktiga fokuset är alltid försäljning & kundnöjdhet.

Telge Energi ingår i Telge-koncernen och här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

ANSÖK