DN söker livechef kväll, livereporter kväll, biträdande ettaredaktör och ekonomireporter

Rekryterare
Dagens Nyheter
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 oktober 2018
Stängs
den 20 november 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Dagens Nyheter har haft en väldigt stark utveckling de senaste åren. Antalet digitala prenumeranter fortsätter att öka kraftigt och har nu passerat 150 000. Det innebär att det totala antalet prenumeranter och läsare nu ökar på nytt och att intresset för DN:s journalistik växer stadigt.

Dagens Nyheter fortsätter också att förstärka redaktionen, den här gången med fyra tillsvidaretjänster: livechef kvälllivereporter kvällbiträdande ettaredaktör och ekonomireporter.

- Som livechef leder du nyhetsarbetet på liveredaktionen. I arbetet som livechef kväll ingår ansvar för våra digitala publiceringar, arbetsledning av reportrar och webbredaktörer samt att publicera och puffa artiklar digitalt.

- Som livereporter arbetar du mitt i nyhetsflödet med det som händer här och nu. Du ska kunna bevaka allt ifrån inrikespolitik till större kulturhändelser och tycka om att jobba snabbt och självständigt.

- Som biträdande ettaredaktör jobbar du med presentationen av vår journalistik digitalt och tillhör nyhetsdesken. Du bör ha några års erfarenhet som webbredaktör på en större redaktion och vara van att nyhetsvärdera.

- Vi söker också en ekonomireporter med inriktning mot företagsbevakning. Att vara först med nyheter samt kommentera skeenden kring de stora svenska bolagen är centralt för denna tjänst.

För frågor om de digitala tjänsterna, kontakta Anna Åberg, chef DN.se, anna.aberg@dn.se.

För frågor om tjänsten som ekonomireporter, kontakta Mikael Bondesson, chef ekonomiredaktionen, mikael.bondesson@dn.se.

För fackliga frågor kontakta Anders Forsström, Journalistklubbens ordförande, anders.forsstrom@dn.se.

Skicka in din ansökan senast den 20 november 2018. Ange vilken tjänst du söker.

OM FÖRETAGET
Dagens Nyheter är Sveriges ledande dagstidning och dn.se Sveriges största dagstidningssajt. DN läses dagligen av mer än en miljon läsare på sajt och papper. Dagens Nyheter ingår i Bonnier News som är en del av Bonnierkoncernen, ett av norra Europas ledande medieföretag.