Senior Sales Manager

Rekryterare
Ymer Technology
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 november 2018
Stängs
den 5 december 2018
Kontakta
Anne Palmgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Senior Sales Manager har du ansvaret att utveckla marknaden för vårt affärsområde ”Off Highway”. Utvecklingen skall ske globalt med initialt fokus på den europeiska marknaden. I arbetet har du ett fullt ut delegerat ansvar för de affärer och marknader som är definierade. Utmaningen i detta uppdrag är att bygga ett affärsområde som expanderar på den internationella marknaden. Vi arbetar idag med stora kunder och väl etablerade varumärken. Du förväntas i rollen som Senior Sales Manager att utveckla vårt erbjudande mot såväl befintliga kunder som i kontakten med nya kunder. I din roll kommer du att leda affärsprojekt tillsammans med projektledare och övriga medarbetare i vårt team. 

Arbetsuppgifter som ingår i uppdraget är exempelvis:
· Bearbeta de största fordonstillverkarna
· Genomföra säljaktiviteter enligt säljplan
· Planera och ha god framförhållning inför genomförande av säljaktiviteter
· Offertgivning
· Pris- och avtalsförhandling
· Driva och utveckla affärer

Du ingår i affärsområdet ”Off Highway” samt i affärsområdets ledning och rapporterar till Business Unit Director, Off Highway.

För detta uppdrag söker vid dig med kompetens och erfarenhet från fordonsindustri alternativt från större teknikinriktat bolag med försäljning internationellt. Du har verkat som säljledare på en internationell arena i tyngre omfattande tekniska säljprojekt med omfattande kontaktytor gentemot inköpsorganisationer och olika beslutsnivåer. Ymers produkter är kundunika. Det kräver att du har en bred teknisk förståelse som grund för ditt sätt att förmedla kundvärde och agera konsultativt i ditt säljarbete. Som person är du resultatinriktad med en stark inre motor som uthålligt drivs av att nå uppsatta mål. Kunderna kan vara allt från stora börsnoterade koncerner till mindre privata bolag. Du kommer att ha kontakt med personer med olika kompetens och ansvarsområden, och därför krävs en mycket god kommunikativ och social förmåga kombinerat med teknisk förståelse och erfarenhet. Du har lätt för att sätta dig in i kundens behov och på ett klokt sätt involvera rätt teknisk expertis som stöd för det fortsatta säljarbetet. Du säkerställer också produktion och leveranskvalitet redan från början. För uppdraget krävs att du behärskar engelska språket i tal och skrift. Ytterligare språk är önskvärt men inte något krav. 

Placeringsort är Stockholm.
I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anne Palmgren tfn +46 707 127222. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se.