Sigtunastiftelsen söker Ekonom / Ekonomiassistent

Plats
Sigtuna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 6 november 2018
Stängs
den 18 november 2018
Kontakta
Maria-Pia Anderloni
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Sigtunastiftelsen arbetar med utbildning, forskning och kultur och driver också en hotell- och konferensanläggning. Sigtunastiftelsen bygger på kristen humanism och vill genom sin verksamhet skapa rum för gränsöverskridande möten, med vetenskap, konst och litteratur som inspirationskällor, i en miljö och ett sammanhang som utmanar till reflektion omkring hela människan i liv och arbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu en kvalificerad ekonom/ekonomiassistent med god erfarenhet av löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt avstämnings-och bokslutsarbete. I denna roll kommer du att arbeta med hela flödet inom kund och leverantörsreskontra vilket innefattar allt från scanning, matchning, kontering, hantering av oattesterade/attesterade fakturor och påminnelser rörande betalningar via fil samt avstämningar. Du kommer också att assistera förvaltningschefen vid tertial- och årsbokslut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ekonom/gymnasieekonom, gärna med ytterligare eftergymnasial utbildning eller KY-utbildning, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade i arbetslivet. Som ett absolut krav vill vi att du skall ha erfarenhet av arbetsuppgifter liknande de som beskrivits ovan. Som person är du drivande, lösningsorienterad, kommunikativ och analytisk. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt, samt är lyhörd och har en hög servicenivå. Det är viktigt att du har en positiv inställning, att du kan hantera förändring, samt att du har en vilja att arbeta med ekonomi i en bred roll. Vi arbetar fullt ut med projektredovisning och ser gärna att du har erfarenhet av detta. Vi ser också gärna att du har erfarenhet med att arbeta i Hogia ekonomi men det är inget krav.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett grundläggande krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, gott omdöme, självständighet, initiativtagande och förmåga att skapa goda relationer. Du har ett utåtriktat och kommunikativt sätt, är stresstålig och har god samarbetsförmåga. Det är också mycket viktigt att du har intresse av och förståelse för Sigtunastiftelsen med dess blandade verksamhet: Utbildning, forskning och kultur samt Hotell & konferens.

Form: Tillsvidareanställning

Omfattning: 75-80 %

Tillträde: snarast

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Din ansökan vill vi ha senast: 2018-11-18

För frågor om tjänsten kontakta: Förvaltningschef Maria-Pia Anderloni, 08-592 58 915

Maila din ansökan till: ansokan@sigtunastiftelsen.se