Coachande Verksamhetsutvecklare

Rekryterare
Cramo
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 6 november 2018
Stängs
den 3 december 2018
Kontakta
Stefan Bölin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Företagspresentation
Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och har totalt ca 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börsnoterat på Nasdaq i Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Cramo AB är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och OHSAS 18001:2007.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vill du ha en roll där du går från ord till handling? Vi söker dig som har driv och viljan att coacha för att få andra att utvecklas. Du kommer att ge förutsättningar för och driva ett systematiskt förbättringsarbete inom hela KMA-området. Här ingår att arbeta med analyser, införa förbättringar i verksamheten och följa upp resultat. Du kommer att ingå i ett team på 6 personer, som är under en spännande utveckling från en traditionell KMA-avdelning till Operational Excellence. Förutom dina närmsta kollegor på avdelningen och våra medarbetare på depåerna, kommer du samarbeta med processägare, regionansvariga samt stabschefer. Du rapporterar till chef för KMA/OpEx som i sin tur ingår i ledningsgruppen för Cramo AB.

Befattningen innefattar bl.a. att du ska

  • Utveckla, utbilda i och införa processer, rutiner och nya arbetssätt
  • Analysera och synliggöra utvecklingsområden
  • Utveckla våra ledningssystem (kvalitet, miljö, arbetsmiljö)
  • Fånga upp omvärldskrav genom möten med kunder, leverantörer och olika forum
  • Specialistsupport både centralt och lokalt
  • Planera, genomföra och följa upp interna KMA-revisioner

Som Verksamhetsutvecklare kommer du hantera alla förekommande uppgifter på avdelningen t.ex. frågor inom hälsa/säkerhet. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta tillsammans med olika funktioner genom tvärfunktionella team, där samarbete, problemlösning och initiativtagande är i fokus.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och förbättringsarbete, kompetens inom KMA området är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ledningssystem 9001, 14001 och 18001. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska tycka det är inspirerande att jobba i ett sammansvetsat team. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en utpräglad känsla för kvalitet och målfokusering. Du har ett starkt driv för att jobba processinriktat och är skicklig på att implementera och åstadkomma en effekt i verksamheten. Det är också viktigt att du har arbetslivserfarenhet från en organisation i minst Cramos storlek. 

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansök redan idag!

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!
Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt cv.

Ansvarig konsult är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!
Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång
Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig konsult om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!