Servicetekniker

Plats
Nyköping
Annonserat
den 8 november 2018
Stängs
den 7 december 2018
Kontakta
Marie Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Framtiden är automatiserad – och Yaskawa Nordic AB formar framtiden med världsledande robotteknik.

Vi har de bästa produkterna och vi har de mest kompetenta medarbetarna. Vi är alla anställda tack vare vår kompetens och potential. Vi är alla anställda för att prestera. För oss innebär prestation att vi varje dag går till jobbet med engagemang och närvaro. Tilliten till våra produkter och våra kollegor gör att vi kan leverera världsledande automationslösningar.

Är du intresserad av att vara med och påverka framtidens produktion och produktionsteknik då är YASKAWA Nordic AB, mitt emellan Kalmar och Karlskrona, något för dig! Vi är en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, världsledande robottillverkare med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade världen över. Hos oss på YASKAWA Nordic AB jobbar över 150 anställda och vi omsätter närmare en miljard svenska kronor.

Framtiden är automatiserad och därmed behövs rätt kompetens att förse framtiden med rätt automation. Hos Yaskawa Nordic AB finns hela kedjan för att leverera högklassig robotautomation.”

Yaskawa Nordic AB behöver nu förstärka med en servicetekniker som kommer vara stationerad hos en av våra kunder i Nyköping.  

Som servicetekniker arbetar du med serviceuppdrag hos en av våra kunder i Nyköping. Arbetet innefattar felsökning, reparationer, underhållsservice samt support men också robotprogrammering, PLC programmering, du kommer ha ett nära samarbete med marknad- och produktavdelningen. Du ger även support till våra systerföretag som finns i Europa och andra delar av världen. Vidare ska du även arbeta kontinuerligt med att identifiera och tillvarata försäljningsmöjligheter.

Hos oss får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant och med ett arbete som innebär breda kontaktytor, stimulerande- och varierade arbetsuppgifter.

Placeringsort är hos vår kund i Nyköping beredskap förekommer.

Din Profil
Vi söker dig som har ett stort engagemang och teknikintresse. Du är flexibel, kreativ och ansvarstagande samt har förmåga att hantera många uppgifter samtidigt. Vidare är du utåtriktad och har ett kundorienterat förhållningssätt. Du har förmåga att arbeta systematiskt och strukturerat samt är bra på att dokumentera och presentera ditt arbete.

Vi ser att du har automationskompetens (EI, PLC, Styr&regler, säkerhet) och erfarenhet av robotar gärna Motoman samt drift och underhåll av dessa men det är inget krav. Det är meriterande om du har god kännedom om maskindirektivet och CE-märkning.

För tjänsten ser vi att du har teknisk högskoleutbildning eller adekvat YH-utbildning, motsvarande erfarenhet med fördjupning inom automation alternativt teknisk gymnasieutbildning och lång yrkeserfarenhet. Du måste också kunna kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska samt inneha B-Körkort.

Om du har hög motivation och uppskattar att arbeta med människor med olika kultur och bakgrund har vi en spännande, stimulerande och utmanande arbetsplats att erbjuda.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Marie Johansson och nås på 0700-911403 eller på marie.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!
Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!