Teknisk dokumentatör till Geomatikk i Göteborg

Rekryterare
MaxKompetens
Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 november 2018
Stängs
den 13 december 2018
Ref:
7259
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Dina arbetsuppgifter
Är du noggrann, har ett sinne för struktur och vill vara med att göra skillnad? Då är du Geomatikks nya tekniska dokumentatör!

Effektiv förvaltning kräver korrekt dokumentation! Geomatikk har mångårig erfarenhet av att dokumentera olika slags ledningsnät - bland annat el, fjärrvärme, fiber, VA och gatubelysning. I takt med företagets ständiga utveckling och expandering ökar behovet av resurser och därför behöver nu Geomaikk uttöka sin verksamhet för dokumentation med tekniska dokumentatörer. Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Geomatikk satsar på kvalitet och effektivitet och deras verksamhet växer stort för att möta deras kunders behov.

Som teknisk dokumentatör kommer du ansvara över att dokumentera ledningsnät för Geomatikks stora kund inom telekom. Rollen innebär en tät dialog med kunden vilket innebär att vi ser att du som person är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer. Geomatikk är ett ungt bolag vilket innebär att rollen erbjuder dig möjligheten att vara med på resan att forma och skapa framtiden för verksamheten inom dokumentation.

Din profil
Vi söker dig som är driven och trivs med att jobba i ett såväl sammansvetsat team som i en självständig roll. Du ska vara självgående och orädd för nya utmaningar. Då du i denna roll hanterar en hel del information är det viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har ett sinne för ordning och struktur. Vi ser även att du är lösningsinriktad, nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker.

Kvalifikationer: 

  • Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsroll samt besitter god förståelse för arbetsflöden och telenätets uppbyggnad. 
  • Relevant teknisk utbildning, alternativt motsvarande erfarenhet 
  • Erfarenhet inom NICE
  • Certifierad inom IGS
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift


Sista ansökningsdag
Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök så snart som möjligt.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska.

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva.

Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet, som vi kallar för ledningsanvisning, skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Se också den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här: lnkd.in/ef55peD 
Läs mer om företaget: geomatikk.se