Rektor till Nyköpings Folkhögskola

Förfaller i dag

Plats
Nyköping
Annonserat
den 9 december 2018
Stängs
den 18 januari 2019
Kontakta
Per Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

nykopings-folkhogskola.gif

Nyköpings Folkhögskola söker dig som brinner för folkhögskolan och vill göra det möjligt för människor att utvecklas. Du har goda ledaregenskaper och är en engagerad, drivande och modig pedagogisk ledare med folkbildningsmässiga ideal.

Vi vill att du ska kunna organisera, prioritera och delegera till dina medarbetare. Skolan präglas av sammanhållning och arbetsplats-demokrati och vi vill att du delar dessa värden.

Bland dina kvalifikationer märks erfarenhet av folkhögskola eller folkbildningsarbete och att du jobbat med budget- och arbetsmiljöansvar.

Meriterande är personalansvar, erfarenhet från idéburen verksamhet och att du gått utbildningen för folkhögskolerektorer. Du får gärna också ha erfarenhet från lokalt påverkansarbete.
______________________________________________________________________________________

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av:
Ordförande Per Andersson, 073-972 65 57
Skolans rektor Anne-Marie Karlsson, 0155-29 20 80
FF:s representant Eva Ogenborg, 0155-29 20 95

Välkommen med din ansökan senast 18 januari 2019.

Nyköpings folkhögskola
Östra Trädgårdsgatan 3
611 34 Nyköping
0155-29 20 80
ansokan@nykoping.fhsk.se


Nyköpings Folkhögskola ligger i centrala Nyköping och är en dagfolkhögskola. Huvudman är en folkhögskoleförening med lokala organisationer samt enskilda medlemmar. Skolan har en stor allmän kurs, flera kurser i svenska som andraspråk - och särskilda kurser som en musikerlinje, flera läderkurser, en kurs i filmproduktion och en kurs i digital delaktighet. Dessutom har skolan ett nära samarbete med Arbetsförmedlingen sedan flera år.