Byggprojektledare till Max Burgers AB

Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 7 december 2018
Stängs
den 6 januari 2019
Kontakta
Linnéa Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Max Burgers AB är Sveriges näst största hamburgerkedja och grundades 1968 i Gällivare. Max är det svenska familjeföretaget med den långsiktiga visionen om att bli ett hållbart företag i ett hållbart samhälle. Det innebär en ständig ambition att minska våra egna miljö- och sociala belastningar men också att försöka påverka samhället att utvecklas i en hållbar riktning. Förutom vårt omfattande miljöarbete vill vi ta ett socialt ansvar där vi ser individens möjligheter. Idag finns över 120 restauranger i Sverige och vi planerar att öppna 150 nya under de närmsta 10 åren. Max finner du även i Norge, Danmark, Polen och Dubai

VILL DU INGÅ I EN ORGANISATION SOM PRÄGLAS AV INNOVATION, 
ANSVAR FÖR VÅR JORD OCH KÄRLEK TILL GODA BURGARE?
Max befinner sig i en expansiv fas och behöver därför förstärka sitt team med ytterligare en Byggprojektledare. Rollen passar dig som har ett par års erfarenhet av byggprojektledning och nu vill arbeta med både ombyggnad och nyproduktion enligt Max koncept, ett koncept framtaget tillsammans med den kände arkitekten Gerth Wingårdh.

OM TJÄNSTEN
Som Byggprojektledare på Max arbetar du med nyetableringar och ombyggnationer av restauranger främst i storstadsregionerna i Sverige. Max står inför en intensiv och spännande period där de ska etablera upp till 150 restauranger de närmsta 10 åren. För att trivas på Max värdesätter du en familjär företagskultur samt frihet under ansvar, tjänsten innebär resor som du själv planerar.

Du har helhetsansvaret för ett antal nybyggnationer och ombyggnationer i olika faser. Du ingår i ett väl sammansvetsat team av byggprojektledare, förvaltare och etablering där NMI är högt och medarbetarna trivs mycket bra.

Ditt skrivbord finner du på Östermalm, Banérgatan 16 i fräscha lokaler och du rapporterar till Byggchef Pontus Nilsson.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter innebär men är inte begränsade till:

 • Planering och genomförande av ny- och ombyggnationer
 • Följa upp mot fastställda kvalitets-, ekonomi och tidsramar
 • Upphandlingar, framför allt totalentreprenader
 • Följa upp konsulter och entreprenörer i samband med projekt
 • Samverka med externa och interna aktörer och myndigheter
 • Ansvara för entreprenad- och myndighetsbesiktningar

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom bygg-/ fastighet och har en god förmåga att få ihop dina projekt avseende tidplan, kvalité och ekonomi. Vi söker dig som:

 • Har några års erfarenhet av byggprojektledning
 • Har god upphandlings- och förhandlingsvana
 • Har Körkort B
 • Har god förmåga att läsa och tolka bygghandlingar på engelska

Det är meriterande om du:

 • Har akademisk examen inom bygg-/ fastighet, kanske är du högskoleingenjör?
 • Har kommersiell och/ eller retail-erfarenhet

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, sociala färdigheter och ditt intresse för tjänsten. Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete, är strukturerad och självständigt driver ditt arbete vidare. Eftersom du har många externa och interna kontakter ser vi att det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och har en god förmåga att samarbeta och tillför energi i gruppen. Du har också ett ekonomiskt tillvägagångssätt och arbetar utifrån affärsmässiga principer.

MAX BURGERS ERBJUDER DIG

 • En innovativ organisation som bryr sig om vår jord
 • En organisation med tydliga expansionsplaner, såväl inom som utanför Sverige
 • En roll med stor frihet under ansvar
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Teamtillhörighet med 100% NMI

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Placering: Östermalm, Stockholm
Resor: Förekommer
Tjänstebil: Ja

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Max Burgers med Fasticon. Därav är Max Burgers önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon.  

För att söka tjänsten, registrera din profil på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndagen 6 januari 2019, så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnéa Nilsson på linnea.nilsson@fasticon.se eller på 073 – 415 43 21. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!