Utvecklingsinriktade Funktionschefer inom IT- driftstöd

Plats
Göteborg, Västra Götaland
Annonserat
den 11 december 2018
Stängs
den 13 januari 2019
Ref:
53183
Kontakta
Thandi Schüler
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Just nu är Länsstyrelsernas IT-avdelning inne i en period av intensiv utveckling och tillväxt. Vi behöver därför förstärka med två utvecklingsorienterade chefer som vill vara med och utveckla våra drifttjänster till nästa nivå.

Om tjänsten
Enheten Driftstöd inom Länsstyrelsernas IT-avdelning ansvarar för den samlade tekniska tjänsteleveransen till landets 21 länsstyrelser. Detta omfattar ett brett spektrum av leveranser, allt från nationella WAN och identiteter till applikationsdrift. 

Som funktionschef kommer du bland annat arbeta med:

  • tillväxt och utveckling av verksamheten, hantera organisation, strategier
  • driva och leda förändringsarbete
  • utveckla medarbetare och leverans av tekniska tjänster
  • utveckla tjänster, arbetssätt och verktyg

Din profil
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom teknikområdet eller annan motsvarande erfarenhet. Med ett utvecklingsorienterat ledarskap leder du din grupp mot uppsatta mål för verksamheten. Du har erfarenhet av att ha arbetat som chef med personal-, arbetsmiljö-, budget- och verksamhetsansvar inom IT. Du har förmåga att utveckla verksamhet och prioritera utifrån ett helhetsperspektiv. Som ledare vill vi att du är inspirerande och engagerande och kan kommunicera på ett bra och tydligt sätt.
Vi ser gärna att du har kunskap inom ITIL och upphandlingar.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Övrigt:

  • Placeringsort: Göteborg, Stockholm, Vänersborg, Mariestad, Luleå eller Karlstad
  • Resor ingår i tjänsten..
  • Arbetet är inplacerat i säkerhetsklass, vilket innebär att sökande endast kan erbjudas tjänsten efter godkänd säkerhetsprövning.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Ansök genom att registrera ditt CV på www.experis.se och ansök via länken. Sista ansökningsdag är den 13 Januari år 2019. Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Thandi Schüler, telefon: 0725 06 51 69 eller e-mail: thandi.schuler@se.experis.com. 
Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.

Om arbetsplatsen
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället och arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer.
Länsstyrelsernas IT-avdelning finns i hela landet och jobbar för våra 21 länsstyrelser i Sverige och alla 6000 användare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att utveckla och leverera IT-tjänster till Sveriges länsstyrelser för att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.