Leveransprojektledare till Cyclife Sweden AB

Rekryterare
Cyclife
Plats
Nyköping (Kommun), Södermanland
Annonserat
den 14 december 2018
Stängs
den 20 januari 2019
Kontakta
Lovisa Holgersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsgivare Cyclife Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Produktion/ Process-industri
Ort Nyköping
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2019-01-20

Vill du vara med och påverka vår framtid och arbeta för att minimera kärnkraftens arv till eftervärlden? I så fall har du nu möjligheten när vi söker en Leveransprojektledare till Cyclife Sweden AB.

Cyclife Sweden AB och deras uppdrag!
Cyclife Sweden AB hanterar och behandlar lågaktivt avfall främst från kärnkraftsindustrin men också andra branscher såsom hälso- och sjukvården. Företaget har världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Värdeord som leder dem framåt i detta arbete är ”framåtanda”, ”utveckling” och ”ansvarstagande för miljön”. Den svenska anläggningen och huvudkontoret är beläget i skärgården utanför Nyköping.

Företaget är en del av det statligt ägda Franska Electricitet De France (EDF) och därmed del av en av världens största arbetsgivare och en tung aktör i energisektorn. Cyclife Sweden AB etablerades då EDF 2016 förvärvade delar av det anrika Studsvik och deras anläggningar och resurser i Sverige och Storbritannien. Förvärvet är ett led i EDFs globala satsning inom kärnkraftsavveckling. En satsning som ska göra EDF världsledande inom området och utveckla hanteringen av kärntekniskt avfall globalt för att minimera den miljöpåverkan kärnkraften har och kommer att ha i framtiden.

Vad innebär rollen?
Du har en spännande och utvecklande roll där du ansvar för hela leveransprocessen av ett eller flera produktionsprojekt samtidigt. Du kontrollerar och säkerställer att projektet fortlöper enligt processen, från början till slut. Du deltar till exempel i framtagandet av offert och uppföljande av denna. Du gör orderöverlämning till produktion och säkerställer produktionsplanen samt gör fortlöpande avstämningar gentemot denna. Oavsett i vilken del av processen du befinner dig i, uppmärksammar du eventuella avvikelser, kommunicerar och hanterar dessa. Du säkerställer och kontrollerar gentemot projektbudget och gör vinstavräkning kontinuerligt. En viktig del av projektprocessen är slutrapporten vilken är omfattande rent administrativ och viktig för leveransen. Du arbetar tvärfunktionellt och har många kontaktytor inom organisationen men även kontakt utanför organisationen gentemot kund samt myndigheter.

Vem söker vi som person?
Du har förmågan att ur ett affärsmässigt perspektiv ha en god övergripande kontroll över dina projekt men även ha detaljfokus vid behov. Du planerar och organiserar resurser på ett effektivt sätt. När det inte går som du planerat har du även förmågan att fortsätta med samma engagemang och bibehållet fokus i den nya riktningen. Du har en naturlig förmåga att bygga och bibehålla relationer inom och utanför organisationen. Du är rak och tydlig i din kommunikation och vet vilka dina styrkor är och använder dig aktivt av dem, du vet även vilka delar du behöver stöttning i.

Vi lägger stor vikt vid personlig potential i urvalet men för att lyckas i rollen behöver du ha;

 • Minst gymnasial utbildning
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom tillverknings-eller processindustri, byggindustri eller liknande
 • Goda användarkunskaper i Excel
 • Mycket god svenska i tal och skrift
 • God engelska i tal och skrift

Utöver detta ser vi det som meriterande, men ej krav, om du har;

 • Ekonomisk, teknisk/naturvetenskaplig gymnasieexamen eller högskoleutbildning med inriktning ekonomi eller teknik
 • Utbildningar inom projektledning, regulatoriska utbildningar så som internrevision eller ISO
 • SAP-utbildning
 • Erfarenhet av att arbeta i en starkt regulatoriskt styrd verksamhet, exempelvis medicinteknisk tillverkning, kärnkraft, revision (ekonomi eller ISO), större inköpsverksamhet eller planering/beredning
 • God Excelkunskap (pivottabeller)
 • Tyska i tal och skrift

Ansök redan idag!

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil och lockas av ovanstående uppdrag, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att uppdatera dina uppgifter i ditt CV samt motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare nedan.

Ansvarigt rekryteringsteam hos Unik Resurs är;

 • Lovisa Holgersson, lovisa.holgersson@unikresurs.se eller 070-774 01 31
 • Jonas Henrikson, jonas.henrikson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!