Är du Ateas nästa Specialistsäljare inom Säkerhet?

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 14 december 2018
Stängs
den 13 januari 2019
Kontakta
Eva Thuresson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu söker vi förstärkning till Atea i form av en engagerad lagspelare som ska arbeta som Specialistsäljare i området säkerhet. Det är du och ditt team på 15 som är utspridda över Sverige som tillsammans sprider informationen om hur verksamhetsnytta kan skapas ute hos kund genom IT- och informationssäkerhet. 

För att vara rätt person för jobbet ska du vilja vara en del av ett företag med stolta medarbetare som brinner för sitt arbete och alltid ligger i framkant genom att lyfta sina styrkor och kompetenser. 
 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer vara länken ut mot kunder där det finns ett prospekt, antingen för att det varit kunder tidigare eller att Key Account säljare hittat nya spännande affärsmöjligheter. Du skapar långsiktiga relationer och bygger förtroende för Atea och deras varumärke. Din uppgift är att se behovet hos kund och finna lösningar som förbättrar och förenklar deras arbete. Då kontaktpersonen på företagen har olika roller det viktigt att du är en människokännare. Svenska språket är det du kommer använda och du behöver därför behärska det i både tal och skrift. Resor förekommer i arbetet då du har kunder utspridda över landet. Det är inom områdena: Cyber Security, fysisk säkerhet och informationssäkerhet som du kommer verka. Du kommer att sälja helhetslösningar som ställer krav på en branschförståelse och kunderna är både privata och kommuner/landsting. 

Din profil
Du har ett par års erfarenhet av IT-säkerhet/Informationssäkerhet. 
Du har arbetat med konsult-tjänstbaserade lösningar
Du trivs med personliga relationer 
Du vill vara en del i ett team
Du är nyfiken och håller dig alltid uppdaterad i ditt område
Meriterande är kunskaper inom CISSP, CISM , CheckPoint, Cisco med mera.

Ateas erbjudande 
Du får ta del av vidareutveckling och utbildningar internt. Dessutom blir du en del av en organisation där dina tankar och idéer uppmuntras. Beslutsfattande ligger nära och tron på att alla är viktiga och vi har roligt tillsammans är stark. Atea är Sveriges största leverantör av IT- infrastruktur och du kommer spela en stor roll i resan framåt. 

Låter detta som en utmaning för dig? 
Välkommen med din ansökan till maxkompetens.se

Om oss:
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

 Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. 

 Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

 Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning.