Förvaltningschef till Lennart Ericsson Fastigheter AB

Rekryterare
Lennart Ericsson
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 december 2018
Stängs
den 13 januari 2019
Kontakta
Jennica Klaman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lennart Ericsson Fastigheter AB har sina rötter i 40-talets klassiska Byggmästarföretag. Bolaget ska projektutveckla, förvärva, äga och förvalta främst bostadsfastigheter i Storstockholm. Verksamheten ska kännetecknas av högsta kvalitet, affärsmässighet, nytänkande, estetik, engagemang och långsiktighet. Det totala förvaltade beståndet består av 84 500 kvm bostäder och 27 100 kvm kommersiella lokaler. Hyresintäkterna uppgår till ca 143 MSEK/år.

Är du en person som vill arbeta med förvaltning i ett välskött och stabilt fastighetsbolag? Vill du vara med och göra skillnad? Då har vi möjligheten för dig! 

Tjänsten
Som Förvaltningschef på Lennart Ericsson Fastigheter AB ingår du i ledningsgruppen och har personalansvar för en teknisk förvaltare, fyra fastighetsskötare och en reparatör. I din roll har du det övergripande ansvaret för den tekniska förvaltningen av bolagets egna och externt förvaltade bestånd. Fastigheterna finns i Storstockholm och antalet lägenheter uppgår till 1100 st. Du rapporterar direkt till VD och tjänsten är placerad i fina lokaler på Ringvägen i Stockholm. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Personalansvar för teknisk förvaltare och driftpersonal
 • Budgetansvar för drift och underhåll
 • Planera och följa upp underhåll, drift och skötsel av fastigheterna
 • Upprätta underhållsplaner och budgetar för fastigheterna i samråd med tekniska förvaltaren
 • Handla upp konsulter vid behov
 • Ansvara för att myndighetskrav (vent, el, brand etc) för våra fastigheter följs
 • Bibehålla en god kommunikation med våra hyresgäster och leverantörer

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning företrädesvis med inriktning mot fastighetsförvaltning/byggteknik
 • Flera års branscherfarenhet
 • Erfarenhet av personalansvar
 • Erfarenhet av bostadsförvaltning
 • Djup förståelse för fastigheters uppbyggnad, tekniska installationer och dess funktion
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
 • Erfarenhet av hyresjuridik och upphandling

Personliga egenskaper
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas och lyckas i rollen behöver du vara prestigelös, flexibel och gilla att skapa och bibehålla goda relationer både internt och externt. Du får energi av att skapa god stämning i ditt team och som person är du entusiasmerande. Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete, med ett affärsmässigt tänk och har ett gott omdöme. Du är smidig i din kommunikation och uttrycker dig väl, både i tal och skrift. I ditt dagliga arbete tänker du strategiskt och har ett brett perspektiv, samtidigt som du samarbetar bra tillsammans med andra människor.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en roll med ett övergripande ansvar i ett bolag där du kan göra skillnad. Vi välkomnar initiativ och här får du vara med och påverka din egen roll. Det är varierande arbetsuppgifter, snabba beslut och familjär stämning. Kundvård och välskötta fastigheter är våra honnörsord.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Lennart Ericsson Fastigheter AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten registrerar du CV och personligt brev på www.fasticonjobb.se.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt dock senast den 13 januari. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticon.se.

Liknande jobb

Liknande jobb