Garantisamordnare till Hökerum Bygg

2 dagar kvar

Rekryterare
Hökerum Bygg
Plats
Stockholmsområdet med omnejd
Annonserat
den 20 december 2018
Stängs
den 18 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Garantisamordnare - med praktisk erfarenhet

Om tjänsten
I rollen som garantisamordnare följer du tilldelade projekt under garantitiden. Du bevakar samt följer upp garantibesiktningar och inkommande garantianmärkningar. Du är den som håller kontakt med föreningar, underentreprenörer och övriga samarbetspartners samt åtgärdar de garantianmärkningar som inkommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av praktiskt arbete inom byggbranschen samtidigt skall du kunna hantera administrativa arbetsuppgifter.  Du har erfarenhet av garanti- och servicearbete gentemot kund. Vi sätter stor vikt vid socialt- och positivt bemötande samt att du är serviceinriktad.

Du bör ha ett starkt eget driv samt vara bra på att planera och organisera din tid. Du inspireras av att leda och samarbeta med människor allt från UE till våra kunder. Tjänsten som garantisamordnaren innebär resor och vi ställer krav på god datavana, svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du styr mycket över din tid och hur du planerar ditt arbete. Hos oss får du engagerade och drivna kollegor som jobbar i team och bidrar med mycket arbetsglädje. Läs gärna mer om oss på www.hokerumbygg.se

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående tjänsten alt. vill ansöka direkt så skickar du in ett personligt brev samt CV/Meritförteckning till: anneli.olausson@hokerumbygg.se alternativt per post till:
Att: Anneli Olausson, Hökerum Bygg AB, Boråsvägen 15C, 523 37 Ulricehamn. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 18 januari 2019. Urval och rekrytering kommer att ske löpande – så vänta inte med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök om Garantisamordnare till Hökerum Bygg

Har du redan laddat upp ett CV? Logga in för att söka direkt

Ansök

Ladda upp från din dator

Eller importera från:

Din CV måste vara en .doc, .pdf, .docx, .rtf, och inte större än 1Mb


4000 antal återstående tecken

När du söker ett jobb skickar vi din ansökan till namngiven rekryterare, som kan komma att kontakta dig. Genom att söka ett jobb listat på DN.din karriär godkänner du våra villkor och vår sekretesspolicy. Du ska aldrig behöva lämna ut bankkontouppgifter. Om du ombeds göra det ska du kontakta oss. Du behöver aldrig uppge uppgifter om ditt bankkonto. Om detta önskas, e-posta oss.