VD Vimarhem AB, Vimmerby

Rekryterare
Vimarhem AB
Plats
Vimmerby (Kommun), Kalmar
Annonserat
den 14 januari 2019
Stängs
den 3 februari 2019

Vill du leda utvecklingen av ett välmående företag och bidra till Vimmerbys framtida bostadsförsörjning? Då ska du läsa mer när vi nu söker VD till Vimarhem, Vimmerbys kommunala fastighetsbolag.

Vimarhem, ett framåtsträvande bostadsbolag.

Vimarhem AB är ett av Vimmerby Kommun helägt bostadsbolag med uppdraget att äga, utveckla och förvalta ett tryggt och attraktivt boende i Vimmerby kommun för olika målgrupper och behov. De arbetar för att tillhandahålla ändamålsenliga boenden med god standard och tillgänglighet för de som vill bo och verka i Vimmerby.

Vimarhem AB har 40 medarbetare och omsätter 87 miljoner kronor med ett fastighetsbestånd om 1 329 lägenheter i Vimmerby kommun.

VDs uppdrag på Vimarhem.

Utifrån befintlig stabilitet och goda ekonomiska förutsättningar bibehåller du en fortsatt effektiv ekonomisk kontroll på bolaget. Utmaningen är att jämte det etablera en visionär och strategisk utveckling av verksamheten tillsammans med både styrelse och bolagets personal. Du ska med samarbete, mod och engagemang driva utveckling med företagets och Vimmerbys bostadsmarknads bästa i åtanke. Du förväntas bidra till framtagandet, implementering och framdrift av vision, affärsplan och värdegrund samt strategier för att uppnå dessa.

Utvecklingen av teknik- och servicelösningar inom bostadsmarknaden är stor, liksom kommunikationskanalerna mot marknaden och detta ger oss nya möjligheter som vi ännu inte nyttjat. Förväntan ökar också på snabb tillgänglighet till byggbara tomter som tillgodoser den lokala marknaden. Detta och mycket annat är några av de utmaningar och möjligheter som vi vill att du tillsammans med dina kollegor inom Vimarhem driver för att sätta bolaget på kartan som ett framåtsträvande bostadsbolag. Som ett bostadsbolag med hög beredskap och tillgång till attraktiva boenden och byggklara tomter i Vimmerby även i framtiden och utifrån kundernas ändrade krav och behov.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som utvecklar, utmanar och engagerar dina medarbetare med tydlig vision och tydliga mål. En person som med ett affärsmässigt perspektiv har en god överblick på verksamheten samt förmågan att gå ner i detaljer vid behov. Du har förmågan att samordna resurser och sätta upp effektiva planer för ert arbete och har förmågan att driva på och följa upp framdriften av dessa. Du har god anpassningsförmåga och kan bibehålla engagemang och positivitet även när förutsättningarna förändras. Du är väl medveten om dina styrkor och använder dessa aktivt men du vet också i vilka delar du behöver ta hjälp från andra. Du är tydlig och rak i din kommunikation och tar tydligt ställning i olika frågor. Du har förmågan att få med dig dina medarbetare genom att entusiasmera och motivera dem genom att tydliggöra vägen framåt. Du har en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer både inom organisationen och utanför.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig potential i denna rekrytering. Dock finns det några saker som vi vill att du har med dig. Vi vill därför att du;

  • …är en erfaren ledare med minst 3 års erfarenhet av att leda verksamhet, privat eller offentligt, med goda resultat.
  • …har minst 5 års erfarenhet av bygg-, anläggning eller annan fastighetsrelaterad verksamhet.
  • …har kunskap i fastighets-, bygg eller anläggningsrelaterade frågor och kan beskriva dessa.
  • …har god kunskap i ekonomisk styrning.
  • …har minst eftergymnasial utbildning.
  • …behärskar svenska väl i tal och skrift.
  • …har god datorvana.
  • …har B-körkort.

Det är starkt meriterade men inte ett krav att du har akademisk utbildning med inriktning fastighet, bygg, ekonomi eller teknik. Har du har erfarenhet av politiskt styrd verksamhet och förståelse för den demokratiska processen är även det meriterande.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil och lockas av ovanstående uppdrag, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att uppdatera dina uppgifter i ditt CV samt motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare nedan.

Ansvarigt rekryteringsteam hos Unik Resurs är;

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Fler sökningar så här