Sjöstadsgruppen är en restaurangkoncern som består av tre restauranger; Himlen på Götgatan samt Sjöstaden Skybar och Göteborg i Hammarby Sjöstad. Våra restauranger fokuserar på kvalité, lokal charm och en familjär atmosfär som lockar våra stamgäster likväl som besökare från hela världen. Vi är i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med tydliga strukturer och processer. Värdet i vår organisation byggs framförallt genom vår personal och därmed har vi en tydlig vision om att fortsätta vara en välmående arbetsplats och skapa tydliga möjligheter för varje individ att utvecklas. Nu söker vi dig som vill vara med och förverkliga vår vision.

Souschef till Restaurang Göteborg

Vi söker

Vi söker dig som är à la carte kock eller souschef, älskar restaurangbranschen och är redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, kan peppa arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda. Då våra restauranger är välbesökta är du van att arbeta i ett stundtals högt tempo och kan växla upp när det behövs. Du har ett brinnande matintresse, är kvalitetsmedveten och trivs bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.

Vi tror att du:

  • Minst 5 års erfarenhet från à la carte kök. 
  • God ledarskapsförmåga. 
  • Passion och intresse för matlagning.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar:

  • Kvalité och service, i allt du gör. 
  • Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster. 
  • Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.

Vi erbjuder

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad. 

Göteborg

Restaurang Göteborg med det bästa, sjönära läget längst upp i Sickla kanal är en modern kvarterskrog med stil med stort fokus på kvalitet i allt vi gör. Att besöka oss är trevligt och familjärt. Maten speglar vårt fokus på svenska råvaror i toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. Under sommarhalvåret utökar vi vår matsal med en stor terrass utomhus och öppnar upp vår mysiga brygga med loungeplatser och fantastiska solnedgångar. Välkommen till Göteborg i Stockholm.

Läs mer om oss på restauranggoteborg.se

Ansökan

Varmt välkommen att ansöka via ansökningsknappen, ej via epost. Vi sköter urval löpande och tillsätter rollen så snart vi har hittat rätt person, så vänta inte med din ansökan.

Vi samarbetar med vår rekryteringspartner UrbanUrban för denna process och du är varmt välkommen att kontakta Frida Kask Rosén (frida@urbanurban.se) om du har frågor eller funderingar. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Jobbtitel: Souschef.
Var: Hammarby Sjöstad, Stockholm.
Hos: Restaurang Göteborg.
Varaktighet: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning.
Arbetstid: Varierande arbetstid kvällar och helger utefter verksamhetens behov.
Lön: Enligt överenskommelse.